mann holder møte

Trenger du en leder raskt?

Når huset brenner, er det for sent å tenke på forsikring. På samme vis er det for sent å tenke på å finne den beste kandidaten når du akutt trenger en midlertidig leder.

 

Dyktige kandidater. Incepto jobber kontinuerlig med å kartlegge markedet for dyktige kandidater til å lede ulike typer bedrifter på midlertidig basis. Interimledelse er en egen type ledelse hvor fokuset ligger på å løse en oppgave i en tidsavgrenset periode. 

Verdiskaping. Interimlederen er løsningsorientert og kommer inn i bedriften med et mandat om operativ gjennomføring, verdiskaping og implementering. Et godt alternativ til en forhastet fast ansettelse eller konsulentbruk.

 

De har tyngde og troverdighet, og vant til å lede avdelinger og organisasjoner

 

 

Motta vårt nyhetsbrev

Nøytral. En interimleder har ingen bindinger i organisasjonen, og kan ta vanskelige beslutninger på en objektiv måte.  

Raskt. En midlertidig leder kan være på plass i løpet av 10 dager. 

Forsikring. Det er en god forsikring å allerede ha etablert kontakt med Incepto dersom det plutselig oppstår behov for en midlertidig leder. Du vet aldri hva som skjer i morgen. Tør du å stå uten en forsikring? 

 

Ta kontakt med interimteamet i Incepto for en prat: 

Rolf.svendsen@incepto.com

Tor.hansen@incepto.com

 

 

Følg oss også på LinkedIn