Gullklokkas dager er talte

Folk skifter stilling oftere enn før i tiden. Dagens ansatte har ikke tålmodighet til å vente 25 år på å få seg en gullklokke. De kjøper den heller selv. Slik er det med toppledere også. Hvis gresset virker grønnere på den andre siden av gjerdet, risikerer selskapet å miste lederskikkelser man har satset mye tid og penger på.

Når det kalkuleres med at 60-70% av de ansatte i USA kommer til å ha en frilanstilknytning om 5 år, handler dette også om situasjonen i toppledelsen! Selv om vi ikke vil se slike tall i Norge med det første, forteller det noe om retningen vi beveger oss i. Denne tendensen vil påvirke i hele bedriftshierarkiet.

Noen ganger er det du trenger en interimleder. Dette er spesialister som fokuserer på oppgavene som skal gjøres, og ikke på sin egen rolle i bedriften på lang sikt. Målet deres er å skape verdier for selskapet, og oppdraget deres har som oftest en tydelig begynnelse og slutt. Begynnelsen kan godt være om kun 10 dager!

Mer tid enn det trenger vi ikke for å finne den perfekte interimlederen for akkurat din bedrift. For vi kjenner vedkommende allerede.

Spoiler alert: Din nye toppleder er en erfaren person som ikke kommer til å søke på stillingsannonsen du legger ut.

Motta vårt nyhetsbrev

 

Har du behov for en interimleder, ta kontakt med oss:

Rolf.svendsen@incepto.com

Tor.hansen@incepto.com

Følg oss også på LinkedIn