Hvem leder?

Hvem hadde vel gjettet at mange nordmenn ville bli nødt til å holde seg borte fra arbeidsplassen sin i over ett år? Hvem ville vel trodd at et så stort apparat som Oslo kommune kunne drives fra diverse hjemmekontorer? Hvem ville for noen tiår siden sett for seg at man kunne gå til legen uten å gå dit, men heller få en diagnose via mobiltelefonen?

Hvor tidlig skjønte du at verden skulle fylles av solceller, elektriske biler og el-sykler? Når så du det grønne skiftet komme? Hvem kunne spådd at filmcowboyer og ledere av missekonkurranser og realityshow kunne havne i det som mange regner som verdens viktigste jobb?

Vi påstår ikke at toppledere, pluss styret og eierne de må forholde seg til, skal kunne se inn i krystallkula. Vi påstår bare at altfor mange selskaper ikke har reflektert så mye over hvordan de kommer til å fremstå i nærmeste fremtid. Korona eller ei, digitaliseringen av samfunnet eskalerer ufortrødent videre. Store omveltninger og paradigmeskifter krever ofte nye ledere.

Vi i Incepto tror vi allerede kjenner din neste toppleder. Så da gjenstår det bare å presentere dere for hverandre.

 

Motta vårt nyhetsbrev

Har du behov for en interimleder, ta kontakt med oss:

Rolf.svendsen@incepto.com

Tor.hansen@incepto.com

Følg oss også på LinkedIn