Hva gjør egentlig en interimleder?

Det er flere grunner til at det kan være smart å sette inn en interimleder. Om bedriften møter utfordringer, og må gjøre en endring, om lederen trenger hjelp til å få i gang eller implementere en prosess, bedriften har behov for en spesifikk kompetanse i en periode, eller at bedriften plutselig står uten leder.

Interimlederen kommer inn på et beleilig tidspunkt, trekker i de rette trådene for å få til en fruktbar prosess og trekker seg tilbake når oppdraget er utført. Interimlederen etterlater seg da et motivert team, og en arbeidspakke bedriften kan bruke for å opprettholde de endringene som er gjort, eller for å holde bedriften stabil – om det var det som var målet.

Incepto Executive hjelper deg og bedriften din med å finne den riktige interimlederen, enten det er for å erstatte en CFO for en periode før ansettelse av ny, eller om målet er å finne ut hvordan bedriften kan gjøre det bedre.

Motta vårt nyhetsbrev

Har du behov for en interimleder, ta kontakt med oss:

Rolf.svendsen@incepto.com

Tor.hansen@incepto.com

Følg oss også på LinkedIn